RFID lijkt een geweldig antwoord te zijn op het groeiende terrorisme.

Is het niet vreemd dat alle nieuws in de media ons steeds banger willen maken voor terrorisme? De regering die ons uitlegt hoe om te gaan met verdachte pakketjes in de trein. Ze willen ons paranoide maken! Ze blazen de feiten in de berichtgeving op, alleen om ons bang te maken. Waarom?

Omdat de wereldregeringen er baat bij hebben dat we hun geweldige beveiligingssysteem aannemen zodat ze ons overal en altijd kunnen traceren via een biologische microchip die ze ons onder de huid kunnen implanteren.

Oh, ze zullen met argumenten komen zoals weggelopen kinderen of huisdieren die gemakkelijker getraceerd kunnen of dat het handig is om altijd al je gegevens bij je te hebben, want als we een biochip hebben die al onze gegevens bevatten, kunnen we het ook nooit meer vergeten. Of ze kunnen je financiele gegevens niet meer van je stelen. Nee, de eigenlijke reden is dat ze willen weten wat je doet en of dat in overeenstemming is met de toekomstige en spoedige nieuwe wereld orde.

Als je niet wil meedoen aan het toekomstige facistische regime wil meedoen, zul je de chip moeten weigeren, en dat houdt in dat je nergens meer kan kopen of verkopen.

De bijbel waarschuwt ons dat er ooit een dergelijk systeem zou komen:

"En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig."

Openbaring 13:16-18

Uit onderzoek is gebleken dat een onderhuidse biochip regelmatig opgeladen dient te worden via het menselijk lichaam en de punten waar de chip het beste opgeladen kan worden is…u raadt het al het voorhoofd en de rechterhand!

De komst van de Antichrist is zeer nabij.

U kunt dit regime van terreur ontsnappen als u Jezus Christus aanneemt als Redder en Verlosser. Bekeer u van uw zonden en nodig Jezus uit om in uw hart te komen wonen. Laat u door Jezus reinigen van al uw zonden en ga God's wil zoeken voor uw leven. God zal een wonder doen van verandering.

Ervaar de rust en vrede die alleen Jezus u kan geven.