Focus op vlees bijeenkomst

  • Lucila S.

    Maatschappelijk onderzoek naar innovatieve productietechnologie van vlees.

    Aan de Vrije Universiteit doen we onderzoek naar de maatschappelijke aspecten van een innovatieve productietechnologie van vlees.Deze nieuwe productietechnologie zal iets geheel nieuws zijn en in de toekomst mogelijk ook een deel van uw leven. Het is belangrijk voor ons om te weten wat u daarvan vindt en hoe u hierover praat als burger in deze maatschappij.

    Wat zal er tijdens ?Focus op vlees? gebeuren?

    Tijdens een bijeenkomst aan de Vrije Universiteit, op 28 april, kunt u ontdekken en uitproberen wat u en anderen vinden van het onderwerp. Dit zal gebeuren in groepsverband in de ochtend, zowel als in de middag. Rond lunchtijd krijgt u van ons een lunch aangeboden en aan het einde van de dag zal er een borrel plaatsvinden waar u informeel nog even kunt napraten.

    Er is geen vergoeding voor het deelnemen aan dit onderzoek. Wel zal het een leuke interactieve dag zijn. Verder kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de wetenschap en aan de maatschappij. Wij zullen ervoor zorgen dat niemand dorst of honger zal hebben tijdens de bijeenkomst.

    Uiteraard kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

    Stuur een email naar de bovenstaande adres en dat ontvangt u een brochure met verdere informatie.

  • Lucila S.

    email adres: vlees.onderzoek@falw.vu.nl